Friday 10 July 2015

Pas infekcije uha

Pas infekcije uha


Postoji mnogo različitih pasa i pasmine koje su sklone infekcijama uha, a to nije oblik uho ili tip uha koja uvijek izaziva infekciju. U nekim slučajevima, pogotovo pasmine srodnih slučajeva infekcije uha, obliku uha i uho kanal, kose u uhu, i alergije mogu biti uzrok infekcije uha.

Pasmine Skloni infekcije uha

Basset Hounds (vise uši)
Boksač (alergijski inghalacijsko dermatitisa)
Chow Chows (uska zvukovoda)
Cocker Spaniels (vise uši)
English Springer Spaniels (vise uši)
Njemački pastiri (povećana žljezdano tkivo u ušima)
Irski seter (alergični inghalacijsko dermatitisa)
Labrador retriveri (povećana žljezdano tkivo u ušima)
Pudli (kosa u uho kanala)
Schnauzers (kosa u uho kanala)
Šar Peis (uska zvukovoda)
Shih Tzus (alergični inghalacijsko dermatitisa)
West Highland terijer (alergični inghalacijsko dermatitisa)
Upale uha su pasmine po pasmine osnovi. Infekcije uha u pasa nisu predisponirani oni s dugim ušima ili one s kratkim ušima. Da, neke studije su pokazale da dugo ušima pse, ponekad može imati više vlage ugrađene u uho kanal, što može dovesti do infekcije, ali oni koji su skloni razvoju infekcije uha se ne temelji na veličini ili obliku uha, ali pasmina psa.

Bilo da su uši visi ili uspravno, infekcije uha su skloni pasmina, a ne samo na ušima.


Uzroci infekcije uha

Ne postoji niti jedan ili primarni uzrok infekcije uha u pasa. Neki su rekli da duge uši uzrokuju infekcije uha, drugi kažu da određene oblikovane uši mogu izazvati infekcije uha, ali uši stvarno nisu uzrok.

Najčešći uzroci infekcije uha u pasa, mogu uključivati:

Nešto zarobljen u vašeg psa uho može izazvati infekciju.
Bakterijske i gljivične infekcije
Uho novčića
Tumori
Alergije na hranu
Druge temeljne bolesti kao što su skaliranja, hormonalnim problemima i imunitet problema
Štene gušenje (natečeni limfni čvorovi)
Znakovi infekcije uha

Zbog infekcije uha može izazvati veliku bol, nemir i stres za vašeg psa, to je idealno da znate što znakovi su tako da možete paziti na njih i imaju vaš pas dijagnosticira i tretira prije nego kasnije.

Većina pasa će odmahnuti glavama svojim i uši više nego obično; neki će ispočetka i šapa na ušima ili trljati strane njihove glave na zemlju ili na drugim predmetima.

Vi svibanj primijetiti miris ili žuti ili crni iscjedak dolazi iz uha. Vi svibanj također primijetiti oticanje ili crvenilo na ili oko uha flab i kanal.

Vi svibanj također primijetiti promjenu u vašeg psa ponašanje; jer infekcija uha može biti bolno, vaš pas može postati depresivan ili razdražljiv.

Da li Obrezivanje uši sprječava infekcije uha?

Postoje neki ljudi koji vjeruju da je uho obrezivanje će spriječiti infekcije uha, jer voda ne može izgraditi između poklopca uha i uho kanal, ali to nije sve što je istina.

Po obrezivanje uši, zapravo ostaviti psa osjetljiv na vodu i iritanse koji se lako može dobiti u uho kanal, uzrokujući potencijalno gluhoću.

Plaćanje veterinara obrezivanje vašeg psa uši može dovesti do 1) loš obrezivanje posao, kao što je obrezivanje je oblik umjetnosti, 2) nepotrebne boli, 3) potencijalne štetne nuspojave.

Da, bilo je slučajeva obrezivanje uši mogu imati koristi pse s kroničnim infekcijama uha, ali postoje i druge opcije koje rade bolje i učinkovitije su. Obrezivanje vašeg psa uši neće vas spasiti od nastavka morati očistiti vašeg psa uši. Pas rezanje ušiju nije kraj-sve-se-sve odgovor na popravljajući ili liječenje infekcije uha.

Ako je vaš veterinar preporučuje da vaš pas, koji ili nikad nije imala upalu uha ili tko je imao jedan ili dva uha, su uši kupirane, morate pronaći drugi veterinara!


Izvor: dogaware
Liječenje Psi s infekcije uha

Od skakanje na uho obrezivanje nije nužno najbolji izbor za liječenje infekcije uha, pogotovo što su neke pasmine koje su možda uspravno uši nisu društveno prihvaćena u psa svijetu, to je dobra ideja kako bi pronašli bolje mogućnosti liječenja.

Obrezivanje se nikada ne smije misliti kao medicinski postupak.

Ostale mogućnosti liječenja za pse s infekcijama uha su:

Ljekovito kapi ili mast kao što je propisano od strane veterinara.
Liječenje pretpostavka da je izazvao upalu uha.
Uklanjanje stranog tijela koje je izazvao infekciju i antibiotik razjasniti zaraze.
Liječenje grinje ili parazita koji može izazvati upalu uha.
Razne homeopatskih i prirodne tretmane.
Ako ste u potrazi za sve prirodno liječenje infekcije uha, tvoj konvencionalni veterinar vjerojatno neće imati puno na umu da vam mogu reći, kao što je on otišao u školu za konvencionalne medicine, a ne alternativni tretmani. No, to ne znači da ne postoje opcije.

Možete pomoći ublažiti bol pomoću ulje čajevca, kamilice, neven i smirnu, koji imaju svojstva koja su korisna za životinje pate bol, iritaciju i upalu. Možete pronaći prirodne bilja na anti-bakterijske i anti-mikrobna svojstva, kao dobro.

Također možete isprobati koristeći prijaviti jabukovača octa očistiti vašeg psa uši ili kao piće. Ocat će spriječiti zarazu od pogoršanja. Koristite oko dvije žlice jabuka jabukovača octa sa šalicom vode; pobrinite pas ga pije dva puta tjedno.

Još jedan prirodni tretman za infekcije uha psa uključuje korištenje dva češnja češnjaka macerated u maslinovom ulju. Neka mješavina odstoji dva tjedna, procijediti ga i stavite oko 2-3 kapi grijao smjese u vašeg psa uši do infekcije potpuno ozdravio.

Dovoljno je zapamtiti da, ako niste sigurni, trebate pitati veterinara upoznat s homeopatskih lijekova.

Čišćenje Pas uši

Ako znate da je vaš pas je sklona infekcijama uha, trebate platiti zatvoriti pozornost na svoje uši. Vi želite biti sigurni da ćete ih očistiti često.

Najbolji način za čišćenje vašeg psa uši je ukloniti krhotine. Uglavnom, nanesite dobar uho čistač za vašeg psa uši (jedan po jedan) i masirajte bazu uha za oko 20 do 30 secongs omekšati i puštanje krhotine. Zatim uzeti suho pamuk loptu i uništiti tekućine i ostatke. Ponavljamo postupak dok ne vidite više krhotine se izbrisala od strane pamuk loptu.

To je dobra ideja da provjerite vašeg psa uši barem jednom tjedno, ali vidjet ćete da je preporučeno da ih očistiti onoliko često koliko je potrebno. Neki psi trebaju svoje uši čistiti do tri puta tjedno, ali svaki pas će biti drugačiji.

No comments:

Post a Comment